2 feb. 2012

Skafferiet

Skafferiet har fått hyllor!
Och i botten är det sådär lagom kallt, perfekt!

7 kommentarer:

 1. Ska bli kul å se vad du får för temperaturer i skåpet i sommar. Micke

  SvaraRadera
 2. Jordrör ROCKS!
  /Mimmi

  SvaraRadera
 3. gillar verkligen din blogg! hade du fungerande kyl i somras redan? frys har du inte antar jag?
  /sofia

  SvaraRadera
 4. sofia; Va kul!
  I somras var inte köket klart utan jag använde köket i grannhuset istället och där fanns kyl, så skafferiet är inte sommartestat än!
  Frys har jag absolut, men inte inne i huset. Har ett garage mitt emot(http://36organicm2.blogspot.com/2011/08/nastgards.html) där frysarna(till alla familjer på gården) står, där är det svalt året om och de behöver inte jobba för att kyla ner luft som är +20! Energismart!

  SvaraRadera
 5. Anna Sellén Westerberg11 mars 2012 22:29

  Hej Saramay

  Till morgonkaffet läste jag om dig i tidningen Trä, och bestämde mig för att kika in på din blogg. Det resulterade i många timmars läsning, från början av ditt projekt och fram till senaste inlägget.

  Jag är djupt imponerad av dig och dirt engagemang, allt arbete, dina val, din inställning. Extra kul att du gjort en studiecirkel kring arbetet med 36:an.

  Jag kommer att fortsätta läsa din blogg med stort nöje och ser fram emot att testa några av alla dina smarta lösningar i vår enkla stuga på Finnskär i Luleå skärgård, långt ifrån el, vattenkranar och andra "självklarheter".

  SvaraRadera
 6. Liselott Hjalmarson9 juli 2012 14:31

  Hej Saramay
  efter att ha läst din blogg har vi nu lagt ner jordrör till det framtida skafferiet. Fast vi låter det sluta i skafferiet. Har du några tips hur högt det bör vara där och om man kan sätta på någon hatt el.likn.

  SvaraRadera