17 dec. 2011

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Kvadratsmart tips om man inte har plats för en gran, hänga dekorationerna i taket!
Nu tar jag ledigt över jul och nyår. Tack alla fina för era kommentarer, mail och engagemang! Det är lätt att driva ett sådant här projekt på sin fritid om man har läsare som ni!

14 kommentarer:

 1. Tack detsamma!

  Ska nog inte borra hål i lättetongtaket för att fästa dekorationer men fint var det! Vi köper en klassisk gran som efter lång tjänst sedan läggs på föreningens samlingsplats och blir majbrasa. Det känns okej.

  God jul önskar Karin i Stockholm

  SvaraRadera
 2. Woaa, grymt med alla kulor i taket! God jul!

  SvaraRadera
 3. Skitsnyggt Sara! Jag har hängt upp kulor på band i dörröppningarna i år (har fotat men inte lagt upp bilder ännu). Ett annat kvadratsmart tips är ju att göra en sådan krans som jag gjorde förra julen.

  SvaraRadera
 4. SÅ fint! Önskar att jag hade trätak.

  SvaraRadera
 5. Eller häng granen i taket :) God jul

  SvaraRadera
 6. Haha, det har jag också gjort, hängt pumlorna i taket alltså! Fantastiskt när man bor smått!

  SvaraRadera
 7. God Jul söta du *+*+***

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 8. Skoj att se hur ditt husprojekt framskrider sakta men säkert..det blir helt enkelt tokfint! Själv skulle jag nog ha skyndat på lite med toalettbygget..brr för utedass mitt i vintern.. =) hihi.. Fast pottan var juh fin.. <3

  SV: Ja jag är toknöjd med min fiskmobil..den glänser så fint i mitt fönster.. <3

  Gott nytt år!!

  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 9. Hittade din blogg idag och har nu ägnat kvällen åt att läsa igenom hela arkivet. Jättekul att få se och läsa om ditt bygge även fast jag inte själv håller på med sådant. Ditt lilla hus har blivit hur mysigt som helst och du har min fulla beundran för ditt engagemang. Ser fram emot att få följa med så länge du skriver. God fortsättning på 2012. /Susanna

  SvaraRadera
 10. Det är kul att hänga med i dina projekt fast jag sällan kommenterar, roligt när du kör en helt egen stil fullt ut. Gott nytt byggår och jättegrattis till hantverksstipendiet!

  SvaraRadera
 11. hej fina! ser fram emot nya spännande inlägg om ditt framskridande vare sig jag förstår allt eller inte. mycket förstår jag ändå, och det där med att vara sig egen själv tillräcklig är trevligt i kubik, kul att du gillar mina smygporträtt :) jo jag tycker ju själv att det är lite ospännande att se folk rätt upp i nyllet på en del bloggar, så jag kör med smygarstilen, hehe...
  hade varit fint att vara där med dig nån vecka, men det är ju så väldans mycket liv med tre småttisar..storisar..men ändå..det hade varit fiiint som snus (ehh jag snusar lite och mannen också)

  många kramar Lycke

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Råkade trilla in här och fann en härlig blogg om en häftig husrenovering!
  Har läst en del men får återvända många gånger och läsa mer.
  Dina tankar kring husrenoveringen, materialval, miljötänkande, storlek på hus m.m stämmer så väl med hur jag också skulle velat göra!
  Jag köper min närproducerade miljövänliga el från http://www.bixia.se/Bixia/Produkter%20och%20priser/El/Reko%20El.html
  De köper även in överskottsel från egna solpaneler på huset:
  http://www.bixia.se/Bixia/Produkter%20och%20priser/Solel/Solel.html

  Önskar dig ett bra husår 2012!
  / Bosse

  SvaraRadera
 13. Hejsan Jäklar vad snyggt det blev, såg ditt hus på TV och kom ihåg att jag har, sen flera år, ditt visitkort, även på fb. Därav mitt besök här.
  Kram Inger.

  SvaraRadera
 14. Åh, så fint det blev med kulorna i taket!!!

  SvaraRadera