12 mars 2011

Golv på toaletten

Efter två veckor av byggpaus, dels på grund av förkylning och sen för jobb i Stockholm är jag nu back on track! Rören är äntligen dragna i golvet mellan kök och toalett och golvet på toaletten är inlagt!

Ett massivt golv som jag inte är säker på hur jag ska behandla än.

Bra blir det!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag följer ditt bygge med intensivt intresse och är sjukt imponerad! Jag ska själv bygga ett hus och blir otroligt inspirerad av dina lösningar. Jag har även följt off-grid.se och hennes toakonstruktion.
  Vad är det för rör du har dragit mellan kök och badrum? Off-grid tänker sig en lösning med en enkel vattendunk som sköljer bort urinlukten, hur har du tänkt konstruera din?

  SvaraRadera
 2. Hej! Å va kul att höra! :)
  Det är hennes toakonstruktion som jag har utgått ifrån! Såg dock nu att hon ändrat om den så vattnet från handfatet går ner i toaletten, smart! Men min kommer bli lite annorlunda. Jag kommer ha en dunk inne med urin istället för en slang ut genom väggen så jag kan använda den året om. Därför kommer det nog vara svårt att göra som hon gjort att koppla vattnet från handfatet till toaletten, då kommer jag få tömma väldigt ofta. Tänker mig en simplare lösning att bara hälla i en skopa vatten i vattenlåset för att förhindra lukten. Men jag har ju aldrig testat i verkligheten så det ska bli spännande att testa och utveckla framöver!
  Rören som går där är vatten och avloppsrör till handfatet!

  SvaraRadera
 3. Hej igen!

  Tack för förklaringen!

  Roligt att höra att så många kom till ditt öppna hus oxå, du anar inte vilken hjälteinsats du gör genom att med dina bilder och ritningar hjälpa oss andra på traven, tack!

  SvaraRadera